honlapkészítés karbantartás - Lengyel Dávid Esztergom

Honlapkészítés és karbantartás cégek és vállalkozások számára

Egy modern honlap ismérvei

Lengyel Dávid honlapkészítés referencia banner

Honlapkészítés legfőbb támpontjai

A legfontosabb egy modern honlap esetében, hogy könnyen olvasható legyen és a szükséges információhoz minél kevesebb kattintásból eljussunk. A mai felgyorsult világban egy átlagos néző alig 20mp-et tölt a honlapon maximum, ha ennyi idő alatt nem sikerül átadnunk a keresett információt, vagy szolgáltatás esetében ennyi idő alatt nem sikerült bizalmat kelteni akkor átkattint egy másik oldalra. Ezért nem elég csak jó helyen szerepelni a keresések között de az oldal tartalmának is rendben kell lennie.

Gyors betöltődés: A google algoritmusa előnyben részesíti azokat az oldalakat aminek gyors a betöltődése, azaz a linkre kattintás és az első megjelenés közötti idő a lehető legrövidebb.

Egyedi megjelenés: Sem a brandünknek sem pedig a google rangsorolásban nem előnyös ha másoljuk a konkurenciát vagy túl sok stock képből építkezünk. A keresőrobotok egyenesen büntetik ha egy egy képet esetleg komplett cikkeket egy az egyben átmásolunk és sajátként tálalunk.

Keresőoptimalizált: Fontos, hogy a keresőmotoroknak is könnyen olvasható legyen és belistázzák honlapunkat ezáltal jobb eredményt elérve a rangsorolásban. A keresőoptimalizálás folyamata manapság elengedhetetlen lett hiszen minden szegmensben már jelentős szerepet játszik az online jelenlét, így egyre nehezebb már kitűnni a konkurenciák közül.
Néhány honlap referenciaCard image cap
Tehergumi rendelés

tehergumival foglalkozó webshop
Az alábbiakat csináltam a honlapon.

  • Honlap     
  • Logó     
  • SEO     
Card image cap
Konténer raktározás

Hajókonténereket ad ki bérbe egy telephelyen
Az alábbiakat csináltam a honlapon.

  • Honlap     
  • Logó     
Card image cap
LED reklám magyarország

LEd falak telepítése és reklámfelületek bérbe adása
Az alábbiakat csináltam a honlapon.

  • Honlap     
  • Logó     
  • SEO     

Kapcsolat

Az alábbi elérhetőségeim egyikén kérj egyedi árajánlatot:

email: hello@lengyeldavid.hu

telefonszám: 0630 / 7210 520